Wie ben ik

Wie ben ik

Wie ben ik - Kevin PasIk ben Kevin Pas en ben werkzaam Als Cloud Solution Engineer ben ik verantwoordelijk voor het pro- en reactief beheer van op Windows gebaseerde omgevingen(AWS & Azure). Werkzaamheden zijn incidenten oplossen, processen verbeteren en automatiseren(d.m.v. scripting, automation), het bewaken van de performance van omgevingen en het uitrollen van releases(Octopus deploy en Automation. Daarnaast speel ik een rol in projecten zoals de bouw of migratie van omgevingen naar de cloud. Hierbij maken we gebruik van Azure ARM en AWS Cloudformation.


Mijn kennis, werkervaring en projecten

Mirabeau

In de functie Cloud Solution Engineer ben ik verantwoordelijk voor het pro- en reactief beheer van op Windows gebaseerde online (cloud) omgevingen. Microsoft Azure en Amazon Web Services (AWS) spelen hierbij een belangrijke rol.
Werkzaamheden zijn incidenten oplossen, processen verbeteren en automatiseren(d.m.v. scripting), het bewaken van de performance van omgevingen en het uitrollen van releases. Daarnaast speel ik een rol in projecten zoals de bouw of migratie van omgevingen naar de cloud.

De klanten waar voor ik werk zijn:
Cordstrap, Fleurop, Homefashion Group, Jumbo Supermarkten, Mammoet, NVM, Randstad, Woonbedrijf en ZOwonen.
Voor gewerkt: DAF Trucks, DTG, Equens, Q-Park, KLM, Skyteam

Projecten binnen Mirabeau:
– NVM: Sitecore upgrade 6.5 naar 7.2 en 7.2 naar 8.2 als OPS. Sitecore uitrollen via Octopus.
– HFG: Sitecore (8.2) Commerce omgeving
– Fleurop: Het opzetten van een Azure omgeving(OTAP) d.m.v. Powershell in Octopus Deploy. Azure SQL, Azure Resource Groups, Azure ServiceBus, Storage, WebApps, EPIServer, EPIServer Commerce, New Relic.
– ZOwonen & Woonbedrijf: Het opzetten van een Azure omgeving(OTAP) d.m.v. Azure ARM templates die worden aangeroepen via een PowerShell script. Azure SQL, Azure Resource Groups, Storage, WebApps, EPIServer, Auto-Scaling, New Relic.
– Cordstrap: Opzetten van een Azure omgeving(OTAP). Azure SQL, Storage, WebApps, EPIServer, Auto-Scaling, New Relic en Automation.
– Jumbo Supermarkten: Opzetten van een Azure omgeving(OTAP). Azure SQL, Virtual Machines, EPIServer, Auto-Scaling, Service Bus, Storage, WebApps, New Relic en Automation.
– APG: Azure Web App omgeving.
– KLM omgeving migreren naar de Azure Cloud. Van een Windows Server 2008 naar Azure SQL, WebApps en storage.
– DAF: Sitecore 6.5 updaten naar Sitecore 7.2 – Azure WebApps & Azure SQL opzetten voor campagnes.

Technieken waar ik op dit moment mee bezig ben:
– Azure ARM (Automatisch opzetten van Azure omgevingen)
– Azure Auto Healing
– Azure Automation
– Octopus Deploy
– MSSQL
– Sitecore CMS
– EpiServer CMS
– Powershell
– Load/Stress test
– MongoDB
– New Relic
– Cloudformation

 


Gemeente Boxmeer

Projectstage
Tijdens mijn afstudeerstage heb ik een advies geschreven met betrekking tot een systeem/netwerk monitoringsysteem. Ik heb diverse systemen met elkaar vergeleken en geïnventariseerd welk systeem het best aan zou sluiten op de wensen van de gemeente Boxmeer.
Resultaat van mijn advies is dat de gemeente Boxmeer is overgegaan tot de aanschaf van het geadviseerde systeem.

Meewerkstage
Als helpdeskmedewerker heb ik een allround functie op ICT gebied vervuld. Naast het verhelpen van storingen en de instructie en begeleiding van (nieuwe) gebruikers was ik tevens verantwoordelijk voor de opslagruimte van de backups en de installatie van nieuwe apparatuur, werkplekken en software (hard- en softwareconfiguraties met behulp van scripts).


 

Monteur/support beveiligingsystemen

Gedurende mijn stage heb ik als zelfstandig werkend monteur en supportmedewerker klanten geadviseerd op het gebied van beveiligingssystemen. Op basis van de situatie bij de klant bracht ik advies uit over de best passende oplossing en heb ik vervolgens de diverse systemen geïnstalleerd (montage evenals afwerking) en geconfigureerd.